Om oss

Om Kerlina Städservice AB

Kerlina Städservice AB har bedrivit verksamhet i städbranschen sedan 2005 och startades av Lina Kermou som driver företaget än idag. Huvudkontoret är lokaliserat i Solna, Stockholm, och verksamheten bedrivs i aktiebolagsform.

Vi utför entreprenadstädning av offentliga och privata lokaler i hela Stockholmsområdet med omnejd. Våra kunder är allt från företag, myndigheter, industrier och förvaltare som behöver hjälp med skräddarsydda städtjänster, till förskolor/skolor som behöver våra tjänster för bl.a. veckostädningar.

Vår affärsidé

Vi tror på långvariga affärsrelationer och satsar stort på kvalitet, service och miljö. Med kunden i fokus ska vi leverera städning av högsta kvalité och med bästa service!

Våra värderingar

Vi har vissa grundläggande värderingar som genomsyrar vår verksamhet.

  • Kunden i fokus
    Våra kunder är – och kommer alltid att vara – hjärtat i vår verksamhet. Vårt främsta mål är nöjda och glada kunder.

  • Öppen och ärlig kommunikation
    Vi tror att ärlighet varar längst och är vägen till långsiktiga affärsrelationer samt nöjda och lojala kunder. Vi är tydliga i vår kommunikation med varandra och med våra kunder.

  • Lyhördhet och respekt
    Vi skall behandla våra arbetskamrater och kunder med respekt, ödmjukhet och vänlighet. Vi är alltid lyhörda i syfte att förstå våra kunders behov och önskemål. Detta är avgörande om vi ska kunna leverera städning med hög kvalitet och en personlig anpassning. Vi kommer på utsatt tid och utstrålar alltid proffsighet och yrkesstolthet.


Möt teamet

Christos Kermos


Arbetschef / Kundansvarig
Med sitt glada humör och stort engagemang är Christos företagets ansikte utåt. Som kundansvarig bygger Christos hållbara kundrelationer där kunden står alltid i fokus! Christos är serviceminded och utgår alltid från kundens behov. Christos har över tio års erfarenhets i branschen.

Lina Kermou


Verkställande Direktör (VD)
Lina är företagets Verkställande Direktör. Förutom VD är Lina även personalansvarig samt tar hand om all administration i företaget. Lina har över 35 års erfarenhet i branschen och gör alltid sitt yttersta för både personal och kunder.


Peter Pashai


Redovisningskonsult
Peter är en redovisningskonsult och ett nytt tillskott till teamet. Peter har mångårig erfarenhet i redovisningsbranschen och är numera helhetsansvarig för företagets ekonomi. Vi hänvisar till Peter för frågor om vår redovisning och rapportering.